Persoonlijk reading/coaching consult

consulten Korenboem-PS-100_8444

Hoe wakkerder, bewuster en vrijer je bent, hoe beter je in staat bent om vanuit deze kracht keuzes te maken in het leven die werkelijke groei, geluk en tevredenheid  teweegbrengen’.

Is een reading/coaching consult iets voor jou?
*
Voel je jezelf moe, moedeloos, depressief en weet je niet goed waar dit vandaan komt of hoe je uit deze stemmingen moet komen?
* Ben je verdrietig door dingen die je hebt meegemaakt, of door een actuele situatie?
* Slaap je slecht?
* Heb je last van angsten?
* Pieker je veel?
* Voel je je onzeker?
* Heb je last van een negatief zelfbeeld?
* Ben je bang om er niet bij te horen?
* Val je iedere keer terug in hetzelfde gedrag?
* Voel je, zie en hoor je misschien dingen die je niet goed kan plaatsen, omdat anderen deze waarneming niet hebben en wordt je daar moe, onzeker en onrustig van?
* Ben je onzeker over het feit dat anderen je niet accepteren als je hen vertelt dat je aan het veranderen bent?
* Heb je last van werkstress en kun je steeds vaker het tempo niet bij kan houden?
* Ontbreekt het je aan inspiratie en creativiteit zowel op je werk of privé?
* Stel je jezelf steeds vaker de vraag: ‘Is dit alles wat er is?
* Vraag je je wel eens af wie je bent en wat je hier op aarde doet?

Kun je een of meerder vragen uit dit lijstje beantwoorden met ‘ja’ dan kan ik je beslist verder helpen met een reading/coaching consult.
Graag wil ik je helpen om inzicht te krijgen in jezelf en in je eigen leven, zodat we kunnen werken aan het oplossen van mogelijke blokkades die je ontwikkeling en je geluk in de weg kunnen staan.
Mijn werkwijze is er op gericht om je te helpen je eigen kracht en zelfstandigheid te vinden zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel gebied.
Het werkelijk leren luisteren naar jezelf is dan ook mijn uitgangspunt.

Net als bij mijn overige werkzaamheden, sluit ik mijzelf bij een reading/coaching consult aan op de bron van communicatie die ik het Contact’, ofwel het ‘Hoger Zelf’ noem.
Antwoorden op vragen komen van uit een verhoogde staat van bewustzijn die een  zeer  wijze en liefdevolle bron aanboort.
Zij gaan hierbij altijd gepaard met een zeer diep reikende kennis en liefde voor de vraagsteller.
Hierbij wil ik duidelijk stellen dat ik in de regel geen voorspellingen doe voor het aantrekken van een geliefde, geldzaken, of het voorzien van ongelukken enz.
Natuurlijk kan het voorkomen dat het past in het  Reading-coaching / consult om iets aan te reiken dat in de toekomst ligt, of dat het op dat belangrijk is om contact te maken met iemand die is overleden.
De bron waaruit ik mijn informatie ontvang legt echter de nadruk op Ziele-ontwikkeling die gepaard gaat met het stimuleren van een gezonde groei van iemands bewustzijn.
Om dit consult te ondersteunen met praktische handreikingen om tot zelfbespiegeling, liefde voor jezelf en in je eigen stilte te komen, maak ik daarnaast gebruik van mijn opleiding tot MBCT coach. ( Mindfulness Based Cognitive Therapy)
Dit is een coaching techniek gebaseerd op de technieken van Mindfulness gecombineerd met oefeningen uit de leer van de cognitieve psychologie.

Een reading/coaching consult laat zich ook prima combineren met een Sellizin consult, in combinatie met een basis-healing en een Reiki aura-chakra healing.

Anamneseformulier

Om onze behandelingen op verantwoorde wijze uit te kunnen voeren, vragen wij u voorafgaand aan de eerste behandeling het speciaal hiervoor opgesteld anamneseformulier in te vullen. Je bent niet verplicht om alle vragen te beantwoorden, maar het is wel belangrijk ( en dit geldt zeker voor serieuze klachten) om een bepaalde lichamelijke en of psychische aandoeningen te vermelden. Zo kan een behandeling zo zorgvuldig mogelijk worden ingezet.
Uiteraard wordt hierbij de privacy van deze gegevens zorgvuldig in acht genomen.

Tarief:
Reading/coaching-consult (standaard) ruim 80 minuten  € 85,-
Reading/coaching-consult  (verlengd) ruim 100 minuten  € 100,-

Afspraken die niet of korter dan 24 uur voor de sessie geannuleerd zijn, al dan niet door overmacht, worden in zijn geheel in rekening gebracht.

Disclaimer:
Enfaeridion neemt geen verantwoording voor het onzorgvuldig invullen van het anamnese formulier, alsmede het onverantwoord toepassen van de door ons verstrekte informatie over onze behandelingen, de energetische werking van edelstenen, edelsteenwater en edelsteen-essences.
Neem bij twijfel en aanhoudende klachten altijd contact op met uw huisarts of specialist.
Ook raden wij aan als u reeds onder behandeling bent van huisarts, of specialist, fysiotherapeut enz.  dat u deze behandelingen niet vervangt door een additieve behandeling van Enfaeridion, tenzij u dit overlegt met uw behandelaar, of uiteindelijk duidelijk zelf kiest om de behandeling van uw huidige behandelaar te beëindigen. Ook kan het  in op de hoogte brengen  bij uw behandelaar van uw behandeling(en) bij enfaeridion in uw voordeel werken.
Onze behandelingen zijn altijd gericht op het versterken van het zelfhelend vermogen, en  vallen hiermee niet onder een klachtenbestrijdende reguliere behandeling.
De ervaring leert echter dat het versterken van het zelfhelend vermogen tot een zeer interessante klachten vermindering of geheel opheffen van de klacht kan leiden.
Een additieve ( aanvullende) behandeling kan dus een zeer goede aanvulling blijken op een regulier traject; zowel ter voorkoming van klachten als bij de (na) behandeling van een klacht.