Edelsteen-healing gezichtsmassage

PS-juli-2008-edelsteenmassage-088

Laat alle spanning los uit je hoofd met een heerlijke Edelsteen-healing gezichtsmassage 

Een gezichtsmassage met trommelstenen en edelsteengriffels is een massage die niet alleen een weldadig ontspannend effect heeft, maar laat  ook vanuit therapeutisch oogpunt zijn grote waarde zien.
Deze edelsteen-healing gezichtsmassage is incl. lymfe-drainage en massage van hoofd/schouder, armen handen en vingers.
Met de hand wordt eerst het gezicht zacht gemasseerd en wordt een heerlijk rijke edelsteenolie  van Monika Grundmann aangebracht. Vervolgens worden je gezicht, schouders, nek, armen handen en vingers gemasseerd met edelsteenstaafjes ( griffels) Naar behoefte worden deze staafjes warm of koud toegepast.

De lymfedrainage wordt gegeven met Chalcedoon trommelstenen. Op de ogen kunnen naar voorkeur speciaal hiervoor gevormde oog-stenen gelegd worden.
Hierbij zorgen bijvoorbeeld de oog-stenen van Bergkristal voor een heerlijk verhelderend en rustgevend effect op de ogen.
Bij deze gezichtsmassage hoort ook een kort uitbalanceren met een Bergkristal laserkwarts  van de rest van het lichaam met een Bergkristal laserkwarts. Ook het even vasthouden van de voeten zorgt voor voor een goede aarding.

Ons gezicht is  welhaast het belangrijkste deel van ons lichaam waaraan je kunt zien hoe wij ons voelen.
Daarbij worden emoties via de gezichtszenuwen, de spieren en de huid van het gezicht vertaald.
De gezichtszenuwen zijn zeer uitgebreid en zij zijn daarmee toegerust om het gezicht letterlijk te plooien naar het beeld dat je van jezelf  in het leven hebt.

Natuurlijk doet ook de rest van het lichaam hieraan mee.
Ook bijvoorbeeld  de nek en de  schouders, die het hoofd dragen, zijn vaak te zien als een verlengstuk van onze gevoelens.
Een gespannen nek en gebogen schouders tonen dat iemand  vermoeid is en dat hij of zij het leven op bepaalde punten zwaar vindt.

Een massage van gezicht, nek en schouders kan daarom grote verlichting brengen bij rusteloze gedachten, spanningshoofdpijn en pijn in de schouders.
Maar ook bijvoorbeeld  gespannen kaken komen weer tot rust bij deze heerlijk ontspannende gezichtsmassage.

EdelsteenoliePS100_9147Bij de gezichtsmassage gebruik ik speciale edelsteenolie.
Deze edelsteenoliën zijn samengesteld door Monika Grundmann  en vormen een zeer uitgebalanceerde combinatie van een basisolie (Jojoba-olie), etherische oliën en edelsteenessence, waaraan bovendien  nog een kleine edelsteen is toegevoegd.
Op deze wijze zijn er zeven verschillende combinaties gevormd met specifieke energetische eigenschappen.
Deze oliën vormen een ideale combinatie om het effect van een edelsteenmassage te verdiepen en ook om het weldadige effect van de massage langer na te laten werken.
Om  ook thuis te kunnen genieten van deze weldadige oliën, vindt u deze  in onze edelsteenwinkel.

Omdat ik bij deze gezichtsmassage  een lymfedrainage met Calcedoon trommelstenen heb opgenomen, werkt deze ook ideaal  bij  bestrijding en voorkomen van verkoudheid, waarbij de bijholten gevoelig zijn voor ontsteking.

Omdat ik met  speciaal geselecteerde edelstenen  masseer, zal de  energie van de stenen altijd proberen om blokkades te vinden en deze op te lossen.
Hierdoor gaat de ontspannende en helende werking doorgaans dieper dan bij een gezichtsmassage die  zonder edelstenen wordt gegeven.

Tijdsduur – inclusief korte toelichting ruim 45 min.
Tarief: € 50,-