De basis-healing

Werkwijze:

Bij de basis-healing (zittend op een kruk) wordt met speciale edelsteengriffels gewerkt.
Deze zijn uitermate geschikt om in de fijnstoffelijke lagen energieblokkades op te sporen en vervolgens door te laten stromen.

Alle healings worden gegeven vanuit een speciale healing methode die ontwikkeld is vanuit de samenwerking met het Contact.(link maken)
Zo is een zeer verfijnde behandelwijze ontstaan die zich heel zuiver af laat stemmen op ieders individuele energiehuishouding.
Verder wordt het aanreiken van energie vaak afgestemd op de weg van de Reiki-methode omdat is gebleken dat hiermee het zelfhelend vermogen goed wordt gestimuleerd.
Ook de edelsteentherapie ( link maken) wordt benut doordat er gewerkt wordt met speciale edelsteenstaafjes (griffels).
Deze zijn uitermate geschikt om in de fijnstoffelijke lagen energieblokkades op te sporen en vervolgens door te laten stromen.
Naast edelsteentherapie wordt  acupressuur toegepast om ook in het fysieke lichaam een openheid te creëren.
Hiermee worden de teweeggebrachte veranderingen in het fijnstoffelijk energieveld sneller aangenomen op lichamelijk niveau.
Bij deze healing zit je ( als het kan met een rechte rug) op een hiervoor geschikte kruk.

Healing basis-healing PS-100_1247

Een moment voor jezelf
waarbij je energieën in balans worden gebracht,
zodat je leven rijker, bewuster en harmonieuzer kan worden.

Waarom kiezen voor deze healing?

* Als kennismaking om inzicht te krijgen in de huidige staat van je energieveld.
Dit kan eventueel als uitgangspunt dienen voor een behandelplan.

* Bij bestaande klachten van zowel lichamelijk, emotioneel, als geestelijke aard kan de daaraan ten grondslag liggende blokkade zichtbaar worden.

* Blokkades worden losgemaakt en kunnen worden opgeheven, zodat ook het fysieke lichaam de kans krijgt
om zichzelf te gaan genezen.

* Het werken aan de bewustwording van de achtergrond van de klacht.

* Een moment voor jezelf waarbij je energieën in balans worden gebracht, zodat je leven rijker, bewuster en harmonieuzer kan worden.

* Deze basis-healing kan heel goed ingezet worden als  onderdeel van een gecombineerde therapie, maar ook gewoon als een diep moment van ontspanning kan deze healing veel betekenen. De ‘accu’ van je levensenergie wordt weer even helemaal opgeladen’

De praktijk heeft intussen geleerd dat een basis-healing gecombineerd met een reading-coaching consult leidt tot openheid en ontspanning, wat een krachtig uitgangspunt vormt om tot een diepgaand gesprek te komen.
Het algemene waarnemingsvermogen en de mogelijkheid om informatie op te nemen neemt dan sterk toe en dit heeft weer een positieve uitwerking op het loslaten van blokkades.

Meer hierover kun je lezen bij consulten.

Kleding
Voor een healing  is het  raadzaam om losse, niet te strak zittende  kleding te dragen.
Van een broek kun je desnoods de bovenste knop even los doen. Ook is het belangrijk om kleding te dragen met een lichte neutrale kleur en liefst van katoen, of andere natuurlijke vezels. Zo kan het energieveld ( aura) zich beter tonen en wordt het elektro-magnetisch veld niet gestoord door de statische lading van synthetische kleding.

Tarief:
Basis-healing inclusief korte toelichting
Duur:   ruim 30 minuten      € 45,-

Healing met  (30 min) consult
Duur:  ruim 60 minuten        € 70,-

Healing met (45 min) consult 
Duur:  ruim 80 minuten          € 85,-                

Healing met (60 min) consult 
Duur:  ruim 100 minuten        € 100,-

Afspraken die niet of korter dan 24 uur voor de sessie geannuleerd zijn, al dan niet door overmacht, worden in zijn geheel in rekening gebracht.

Anamneseformulier(link)

Om onze behandelingen op verantwoorde wijze uit te kunnen voeren, vragen wij u voorafgaand aan de eerste behandeling het speciaal hiervoor opgesteld anamneseformulier in te vullen. Je bent niet verplicht om alle vragen te beantwoorden, maar het is wel belangrijk ( en dit geldt zeker voor serieuze klachten) om een bepaalde lichamelijke en of psychische aandoeningen te vermelden. Zo kan een behandeling zo zorgvuldig mogelijk worden ingezet.
Uiteraard wordt hierbij de privacy van deze gegevens zorgvuldig in acht genomen.

Disclaimer: (link)
Enfaeridion neemt geen verantwoording voor het onzorgvuldig invullen van het anamnese formulier, alsmede het onverantwoord toepassen van de door ons verstrekte informatie over onze behandelingen, de energetische werking van edelstenen, edelsteenwater en edelsteen-essences.
Neem bij twijfel en aanhoudende klachten altijd contact op met uw huisarts of specialist.
Ook raden wij aan als u reeds onder behandeling bent van huisarts, of specialist, fysiotherapeut enz.  dat u deze behandelingen niet vervangt door een additieve behandeling van Enfaeridion, tenzij u dit overlegt met uw behandelaar, of uiteindelijk duidelijk zelf kiest om de behandeling van uw huidige behandelaar te beëindigen. Ook kan het in het voordeel werken van uw klachten behandeling, wanneer u uw reguliere behandelaar op de hoogte brengt van uw behandeling(en) bij enfaeridion.
Onze behandelingen zijn altijd gericht op het versterken van het zelfhelend vermogen, en  vallen hiermee niet  onder een klachtenbestrijdende reguliere behandeling.
De ervaring leert echter dat het versterken van het zelfhelend vermogen tot een zeer interessante klachten verminderen kan lijden.
Een additieve ( aanvullende) behandeling kan dus een zeer goede aanvulling blijken op een regulier traject; zowel ter voorkoming van klachten als bij de (na) behandeling van een klacht.